Om oss

Åsholmen Camping ligger på den naturskjønne Frosta. Frosta er også kjent som Trondheims kjøkken hage, dette på grunn av mulighetene for å få tak i ferske og mange grønnsaker.

Hos oss finnes det 80 fastplasser for vogn, og vi har 8 korttidsplasser med strøm + 8 plasser uten strøm, hvor det er plass for telt, vogn eller bobil. Vi har 5 flotte hytter i forskjellige standarder. Samme hvor du er på plassen er det aldri over 100m ned til sjøen.

Det ligger gode fjellvegger for klatring ikke så langt unna, for de som liker det. Så som ved Lakshammern og ved Skarstjønna.

Så stikk innom, og prøv å nyte stillheten hos oss.

Kart
Klikk på kartet, det åpner seg i nytt vindu fra www.finn.no.

For å finne frem til oss her på nordsiden av Frosta, kjører du Rv 61 og tar av ved skiltet til oss. Deretter er det 3 km med grus veg, og da er du kommet frem til et naturskjønt og rolig område. Vi har ingen gjenomgangstrafikk som støyer. Vi ligger ved sjøen og ved fjellet, med muligheter for å bruke disse til rekreasjon. Vi har et yrende fugle liv rundt omkring hele campingen.

Se også på kartet i Frostabrosjyren,
slik at dere lettere kan finne frem.
Vi har flere sosiale sammenkomster, slik som 17. mai, Pinsa og egen martnasdag Åsholmen dagen. Det er mulighet til å kjøpe middag 3 ganger i sesongen, langfredag, 1 pinsedag og på Åsholmendagen.

Avstander: til Trondheim ca 80 km. Stjørdal / Værnes flyplass og Verdal 50 km. Åsen / Jernbanestation 25 km. Og Levanger 35 km. Du finner det meste innenfor en avstand på 1,5 time unna.
Campingen ble startet opp på slutten av 60 og begynnelsen av 70 tallet. Og har gjennom tidene blit utvidet og forandret. Den er kun åpen i sommer halvåret.

Plassen eies og drives av Siv og Bjørn Elvrum. Som nåes på telefon +47 413 20 947 eller +47 911 56 999. Eller på e-post.